Leden MR

Edwin Bathoorn

Ik ben Edwin Bathoorn en getrouwd met Yvonne. Onze kinderen Matthijs en Daphne zitten op dit moment in groep 5 en 4. Onze jongste zoon Christian moet nog even wachten voordat hij naar groep 1 mag. Ik ben ca. 17 jaar werkzaam binnen het vakgebied Human Resources. Als je daarover meer wilt weten, dan nodig ik jullie graag uit om mijn LinkedIn profiel te bekijken. Naast het werk ben ik actief binnen het verenigingsleven. Inmiddels ben ik al enige tijd voorzitter van Volleybal Vereniging Steggerda. Een kleine vereniging die, net als alle andere verenigingen, niet zonder vrijwilligers kan. Daarnaast ben ik geïnteresseerd in de politiek.

Arno Bakker

Ik ben Arno Bakker en ben de vader van Rik, Sander (inmiddels op het voortgezet onderwijs),  Amber (groep 7) en Nathan (groep 5).

Sinds eind vorig jaar ben ik werkzaam voor een producent die onder andere ingrediënten voor de levensmiddelen industrie produceert van de melk van geiten. Samen met mijn team verkopen en leveren wij onze producten aan afnemers verspreid over de hele wereld.

Als ouder van 4 kinderen vind ik het belangrijk dat onze kinderen een goede (basis)opleiding krijgen, maar ook dat de schooltijd voor hen een periode is waar ze met plezier op terug kijken. Daar heb je een goede balans van leerkrachten en leermiddelen, maar ook alle aan de school gekoppelde en georganiseerde activiteiten voor nodig. En natuurlijk inzet van de ouders!

In de weekeinden ben ik voornamelijk bezig met de verbouw van de woning en voor de nodige ontspanning beoefen ik de 4x4 sport wat vaak neer komt op veel sleutelen en af en toe rijden :).

Henny Dijkshoorn

 

Sanne Jacobi

Ik ben Sanne Jacobi en werk sinds 2009 op De Adelaar. Hier heb ik eerst twee jaar in groep 8 gewerkt en de jaren daarna in de groepen 5 en 6. Dit schooljaar draai ik groep 6 met veel plezier. Het is fijn om met kinderen te werken en hun een stukje verder te mogen helpen in hun ontwikkeling.

Daarnaast neem ik vanaf september 2015, als één van de twee vertegenwoordigers van het team, voor drie jaar zitting in de MR.